Propozycje w kolejności alfabetycznej wg. nazwy kont userów, numerki widniejące obok będą zachowane w ankiecie:
Propozycje nadesłane przez użytkownika buszmen85:
1. główne logo na stronę
1a. mniejsze logo 80x80
2. główne logo czarno-białe
dodatkowo zrobiony został favicon
Propozycja nadesłana przez Camilo:
3. Propozycja na główne logo
Propozycja nadesłana przez kilos`a
4. Propozycja na główne logo
5. Propozycja na głowne logo
Propozycje nadesłane przez użytkownika marekr
6. Propozycja na główne logo
7. propozycja na główne logo
Propozycje nadesłane przez użytkownika Templar:
8. Propozycja na główne logo
9. Propozycja na główne logo
10. Propozycja na główne logo
11. Propozycja na głownie logo
11a. Propozycja tabliczki (także jako favicon)
Propozycje nadesłane przez usera von.grzanka
12. Propozycja na główne logo
12a dodatkowo ikony
P.S>
Mam nadziej że niczego nie pominąłem - favicon nie przedstawiałem (format ico), jednak niektóre propozycje takie zawierają.
Propozycje maj rożne formaty i rozdzielczości, część z nich jest w formacie png - wtedy to tło będzie przeźroczyste - podobnie jak to w przypadku było eufi (czyli tło będzie pobierane z tła skryptu), część propozycji jest w jpg z gotowym tłem - wtedy propozycja taka będzie wzorem tego co obecnie mamy w stylu darkness - włącznie z efektem skalowania, podobnie jak jest w tym stylu.
Oba rozwiania są możliwe do zastosowania.
Nie skalowałem obrazków, aby zachować oryginalny wygląd - autorzy jednak zapowiedzieli że po wygranej w pełni się dostosuj do kwestii tego jaka ma być rozdzielczość, itp.
Jutro dam ankietę - dzisiaj się "napatrzcie" i pomyślcie nad tym na co głosować, gdyż będzie możliwy tylko 1 wybór.
Proszę na razie o nie komentowanie prac - zrobicie to przy głosowaniu... nie chciałbym aby był efekt sugerowania czegokolwiek.
P.P.S>
Jeżeli jakiegoś z userów pracy nie dodałem przez przypadek, proszę o wysłanie mi jej ponownie na email